Veilige aanleg van uw elektra in Amsterdam

Wilt u een oud pand van nieuwe, veiligere elektra voorzien? Vraagt uw grotere bedrijfspand om uitbreiding van het elektriciteitsnetwerk? Of bouwt u juist een geheel nieuwe woning? Elektriciteit aanleggen vergt meer kennis dan u denkt. Het gaat om vakwerk waarbij ook enig gevaar aanwezig kan zijn. F.S.I. Elektro weet van wanten door talloze opdrachten in Amsterdam en omgeving. Bedrijven en particulieren kunnen onze bekwame elektriciens inschakelen voor het aansluiten van stroom. Wij nemen de klus graag van u over. Hierbij zorgen we dat aan alle veiligheidsnormen wordt voldaan.

Dag en nacht voor u klaar

Wij zijn bij storingen en noodgevallen dag en nacht bereikbaar. Vermoedt u dat de elektra in uw huis niet helemaal veilig is? Een van onze opgeleide elektriciens kan dit vakkundig voor u beoordelen. Probeer het probleem niet zelf overhaast op te lossen. Wij zullen uw elektriciteit snel en veilig om- of aanleggen.

Wij staan paraat voor iedere grote of kleine klus in Amsterdam. Of het nu gaat om het plaatsen van een extra stopcontact of een geheel nieuw netwerk in uw keuken. Stroom aansluiten is onze specialiteit. Neem direct contact met ons op.