Aanleg van krachtstroom in Amsterdam

Voor bepaalde toepassingen kan het nodig zijn om krachtstroom aan te leggen. Deze aansluiting wordt gebruikt voor elektrische apparaten die meer stroom vragen dan gebruikelijk. Bijvoorbeeld een oven of elektrische kookplaat. Ook in uw bedrijf in Amsterdam kan een 3 fase aansluiting vereist zijn. In zo’n omgeving komt vaker zware apparatuur voor, zoals airconditioning of elektrische motoren. Wat de toepassing ook moet zijn, wij kunnen voor u krachtstroom aansluiten.

Uitleg krachtstroom

Normaal gesproken wordt de elektriciteit in een woning aangeleverd door één fase en een neutrale draad. Hierin zit het verschil met krachtstroom. Dit type aansluiting maakt namelijk gebruik van drie fasen. Deze hebben onderling een hogere spanning waardoor andere toepassingen mogelijk zijn. Met wel drie keer zo veel vermogen kunt u bijvoorbeeld probleemloos een inductiekookplaat aansluiten. Vaak wordt dan gebruik gemaakt van een speciale Perilex-stekker. Wanneer de fabrikant geen kabels of stekkers levert maken wij de juiste verbinding. Een 3 fase aansluiting zorgt niet voor een verhoogde kans op gevaar.

Wilt u in Amsterdam krachtstroom aanleggen? Onze experts komen graag langs in uw woning of bedrijf. Van een Perilex stekker aansluiten tot het koppelen van zware apparatuur op driefasespanning. De elektricien van F.S.I. Elektro heeft de kennis in huis.