Verlichting in uw woning in Amsterdam

Wilt u in uw woning nieuwe verlichting aanleggen? Heeft u problemen met flikkerende lampen? Wij hebben vakkundige installateurs in dienst die in Amsterdam en omgeving uw verlichting onder handen nemen. F.S.I. Elektro achterhaalt de bron van een storing in uw installatie. Indien nodig kunnen we opnieuw uw verlichting aansluiten. Ook kunnen wij nieuwe lampen installeren en wandcontactdozen verplaatsen of toevoegen.

Onze elektriciens hebben ervaring met verschillende manieren van verlichting aanleggen. Wij hebben bovendien een ruim assortiment. Er zijn dus talloze mogelijkheden voor verlichting in uw huis in Amsterdam. Bij aanleg van verlichting wordt rekening gehouden met vormgeving, sfeer en energiezuinigheid.

Wij bieden een unieke specialisatie op het gebied van theaterverlichting. Klanten schakelen ons in bij theaters en toneelscholen. Voor iedere voorstelling verzorgen wij verlichting op maat die de beleving versterkt. We beschikken over allerlei lampen en spots die naar wens kunnen worden ingezet.

Tuinverlichting

Naast verlichting binnenshuis leveren wij ook buitenverlichting. Tuinverlichting kan extra sfeer creëren in uw tuin in Amsterdam. Ook zijn er talloze praktische toepassingen te bedenken. Zo is het erg handig om een lamp met bewegingssensor bij uw voordeur te plaatsen. Wat uw wens in en rond de tuin ook is, wij voorzien u van advies en komen graag uw tuinverlichting aanleggen.